God IT-sikkerhed beskytter jeres forretning

IT-sikkerhed er meget mere end hardcore, tekniske løsninger. Det er også compliance, overblik, politikker, tillid og tryghed.

Det kan sammenlignes med, at du har en alarm, kameraovervågning og et alarmselskab tilknyttet, for at passe på din bygning og dine materielle aktiver.

På samme måde skal du passe på dine digitale aktiver.

Alle dine forretningsapplikationer har faktisk en digital berøringsflade, og er derfor meget eksponeret for udefrakommende.

Derfor er det enormt vigtigt at tage stilling til sin IT-sikkerhed.

sikkerhed

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt?

IT-sikkerhed er vigtigt, fordi hackerne derude bliver bedre og bedre, og der er desværre nogen derude, der har lidt lange fingre, og det kommer vi aldrig helt udenom.

Derfor skal vi gøre, alt hvad vi kan for at beskytte dine vigtige data, så de ikke ender i forkerte hænder – og så de ikke ender med at være en del af grim afpresning eller bliver delt med de forkerte.

Vores IT-sikkerhedspakke

Når du er HiT-kunde hos RackPeople, bliver der taget hånd om din IT-sikkerhed som en naturlig del af drift og support.

Vores sikkerhedspakke har et holistisk syn på din forretning, og bliver tilpasset det sikkerhedsniveau, der er det rette for dig, så du får en solid IT-sikkerhedsstrategi.

Pakken drejer sig konceptuelt om:

  • Acronis
  • Microsoft Sikkerhedspakke
    • Defender
    • Secure Score
    • Light House
    • Compliance Score
  • Fortinet Firewall og teknologi
  • Kontrol over brugeradgange, data og fildeling
  • Attack Service Monitoring

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt?

”Jeg fik en mærkelig mail i dag, men den kom jo fra Sanne, så jeg klikkede på linket. Jeg burde jo kunne stole på det, Sanne sender”

Det er et klassisk eksempel på, hvordan svindlere prøver at manipulere med dine godtroende medarbejdere, der bare gerne vil gøre sit arbejde ordentligt.

Det er også det, man kalder phishing.

Hensigten med phishing er oftest at lokke følsomme oplysninger som brugernavn, adgangskoder og bankoplysninger ud af modtageren. Det kan også være for, at få remote adgang til jeres computer og systemer med falske mails med onde links.

Man kan heldigvis beskytte sig mod phishingmails, ved at have styr på sin IT-sikkerhed.

Dog er banditterne opfindsomme, så nogle gange formår de at komme igennem sikkerhedsvæggen ind til din mailboks, og derfor er det vigtigt at uddanne ens medarbejdere.

Vi hjælper også med Cyber Awareness-træning af dine medarbejdere

Vi tror på, at en oplyst medarbejderstab står stærkere mod hacker-angreb, og giver dig den adfærdsændring, din IT-sikkerhed har brug for.

Vi træner jer blandt andet i at spotte phising mails, hvad et stærkt password er, multifaktorgodkendelse, hvordan I scanner e-mails for for svindel og lignende.

Vi uddanner jeres også i den It-sikkerhedsløsning, I vælger, så dine medarbejdere ved og forstår, hvorfor forskellige applikationer bliver installeret.

Nogle angreb er så godt som umulige at opdage – men øvelse gør mester, og jo før du starter, jo flere skridt er du foran hackerne.