Er du den næste Racker?

Fællesskab og trivsel er 2 topprioriteter hos RackPeople – glade og fornøjede medarbejdere leverer sublim service og bidrager til glade kunder.

Dog vægter vi også viden og lysten til at blive klogere højt. IT-branchen er konstant i rivende udvikling, og for at kunne rådgive vores kunder bedst muligt, skal vi være med på beatet.

Ligesom vores HiT-løsning er et 360 graders perspektiv, så afspejler vores tilgang til forretningen også dette synspunkt:

RackPeople brænder for relationer, viden og partnerskaber – med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Matcher dine kompetencer en af vores ledige stillinger, og kan du spejle dig i vores værdier? Så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted!

Er der ikke nogen ledige stillinger? Så send gerne en uopfordret ansøgning. Vi er en virksomhed i vækst, og er altid på udkig efter nye talenter og kompetente kolleger, der kan gøre en forskel både fagligt og socialt.

Hvordan er det at arbejde hos RackPeople

Det er meget nemt at falde til hos RackPeople, og der er altid en let stemning. Jeg læser til datatekniker og er løbende i praktik på uddannelsen. Jeg hørte om RackPeople gennem en bekendt, der talte godt om arbejdspladsen og sine kollegaer. Inden jeg søgte praktikpladsen, spurgte jeg, om jeg måtte komme ud at se virksomheden, og der mødte jeg Lasse (direktøren, red.), som fortalte om arbejdsopgaverne.

RackPeople har en flad struktur, og jeg får lov til at tage ansvar for mit arbejde. Derfor er jeg sikker på, at jeg lærer mere, end hvis jeg havde været i praktik i et stort firma.

Hér er en god stemning, og den rummelige atmosfære gør, at jeg ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis jeg har brug for det. Jeg sidder i den tekniske afdeling, en lidt drenget afdeling, hvor vi er gode til jokes, og det gør RackPeople til et sted, hvor man udvikler sig fagligt i godt selskab.

Jakob Wensien-Jegsen, Datatekniker lærling

Ledige stillinger

Vil du være en del af vores team?

Vi er altid på udkig efter nye talenter og kompetente kollegaer, som kan gøre en forskel fagligt og socialt. Er det dig? Så send os en uopfordret ansøgning