Microsoft 365 møder nutidens arbejdskrav

Microsoft 365 er hele paletten af de arbejdsredskaber, du kender fra din hverdag: Outlook, Word, Excel, Power Point og meget mere!

Glem alt om manuelle handlinger og gammeldags papirarbejde, for M365 hjælper dig med at arbejdere mere intelligent og hurtigere, med værktøjer der højner dine medarbejderes produktivitet.

Et bærende element i Microsoft 365 er Teams – det er kommunikationsplatformen over dem alle.

Her kan man samle chat, telefoni, fildeling, kalenderstyring, projektstyring, eksterne og interne projektmedlemmer og meget mere.

Det forenkler jeres arbejdsproces ved, at I kun skal koncentrere jer om én platform.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er Microsofts clouddrevne produktivitetsplatform, der samler de arbejdsredskaber, der gør din hverdag nemmere.

Det er en fælles betegnelse for de redskaber, du bruger i dag – og dem du måske får brug for i fremtiden.

Og så er sikkerheden i top!

Samarbejdsplatform med fokus på din hverdag

Med Microsoft 365 arbejder I smartere og hurtigere sammen, I får et tættere samarbejde med kunder og leverandører, og I beskytter jeres data.

Du kan selv udvælge, hvilke apps jeres organisation skal bruge for at få optimale arbejdsprocesser – helt uden at gå på kompromis med fleksibilitet og beskyttelse af jeres data.

Det er en platform, dine medarbejdere allerede er trygge ved, så åbenheden overfor nye implementeringer vil være større.

Giv dine medarbejdere mulighed for at arbejde på samme projekt på tværs af forskellige programmer og geografiske lokationer uden at gå på kompromis med sikkerhed og produktivitet.

Cloudbaseret filsystem du kan tilgå fra alle enheder

Som en del af Microsoft 365 finder man også SharePoint. Det er et cloudbaseret filsystem som gør, at jeres fildeling når nye højder.

SharePoint synkroniseres med jeres SharePoint site, Microsoft Teams og drevstrukturen på din PC. På den måde kan I nemt arkivere og dele filer på tværs af organisationen og på tværs af enheder.

Det er de samme filer, I tilgår, uanset om I befinder jer i Teams eller i jeres SharePoint drevstrutkur.

En arbejdsproces der sikrer jer mod forældede filer og manglende overblik over delte dokumenter.

Vil du have flere informationer?