IT-outsourcing af dit Hverdags-IT (HiT)

Svesken på disken – RackPeople er helt lavpraktisk din outsourcede IT-afdeling.

Men alligevel er vi så meget mere end det. Vi ser gang på gang, at virksomheder har en outdated IT-løsning, der slider på medarbejderne, spænder ben for IT-sikkerhed og stabile backupløsninger.

Herfra udspringer vores HiT koncept – Hverdags-IT på abonnement.

HiT sammensættes ud fra et 360 graders perspektiv, der starter med en tidssvarende og driftsvenlig udrulning, som skaber en hybrid arbejdsplads der effektiviserer digitale samarbejdsværktøjer. Alt dette drysset med løbende drift og support, som gør, at du kan skabe forretning med et IT-setup, der danner grundlag for automatisering og eksekvering.

Derudover har vi et udvidet kendskab til kontaktcenterløsninger, erhvervstelefoni og udlandstelefoni integreret i Microsoft Teams, som binder jeres IT-løsning endnu bedre sammen.

Vi behandler implementeringen af nye IT-løsninger og arbejdsmåder på en ydmyg og respektfuld måde, så medarbejderne ikke føler sig tabt i processen. Det er deres arbejdsredskaber, vi optimerer – derfor skal de selvfølgelig holdes i hånden hele vejen igennem med personlig og nærværende support og rådgivning.

En ny IT-løsning giver ikke værdi, hvis medarbejderne ikke uddannes i den. Derfor bistår vi også med workshops og hands-on træning, så vi sikrer os, at jeres digitalisering forstærker jeres resultater.

Vores historie

I tidernes morgen synes Pedersen og Plougmand, at firmaet skulle hedde 2P efter forbogstavet i deres efternavn. Men hvis du lige tager ”danglish” brillerne på – hvad hører du så?

To pee – det lyder ikke særlig smart, vel? En velkendt og velment intern joke, der så sent som i januar 2023 blev inspirationen til at komme på gæstenetværket.

I 2006 udsprang navnet RackPeople fra vores daværende beskæftigelse med dataracks i vores eget datacenter og on-premise løsninger. Et datarack huser bl.a. servere, netværksudstyr og køleudstyr, så en IT-løsning kan fungere. Vi var stjerne dygtige til implementering og drift af dataracks – og derfor skulle Rack med i vores navn.

Vores navn drager paralleller til, hvad der engang fyldte i vores erhverv, inden cloudtransformationen gjorde sit indtog. Vores navn er vores identitet, og det forstærker fortællingen om, at vi har fingeren på pulsen. Vi følger med, og vi har stor respekt og interesse for vores erhverv, der er i konstant udvikling.

Årerne er gået, og RackPeople blev spaltet i henholdsvis en konsulent- og en driftsforretning – noget blev solgt fra, noget blev outsourcet og noget tredje blev insourcet.

I 2020 fik vi vores nuværende identitet baseret på alle vores erfaringer gennem årene, og HiT blev født!

Microsoft Guldpartner

RackPeople’s HiT koncept er bygget ud fra Microsofts 365 platform – derfor er vi selvfølgelig Microsoft Guld Partner inden for Communications og Cloud Productivity.

Du kan derfor være sikker på, at når du vælger RackPeople som din eksterne IT-afdeling, får du en leverandør, der sikrer at installation og udrulning bliver gennemført af certificerede konsulenter i overensstemmelse med Microsofts anbefalinger og best practices.

Vision

RackPeople’s vision er at gøre håndgribelig og nærværende IT-outsourcing til det naturlige førstevalg. IT er en forretningskritisk ressource, hvorfor vi sammen med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere har et gensidigt fokus på IT-sikkerhed, udvikling af respektive interesser samt fastholdelse af relationen.

Vi ved, hvor vigtigt et velfungerende IT-setup er, og vi brænder for at skabe de rette IT-løsninger, der gør det nemmere at opnå bedre resultater.

Mission

RackPeople’s mission er at hjælpe virksomheder med de rette IT-løsninger, der skaber grobund for fremtidens moderne og hybride arbejdsplads med sikkerheden i top.

Værdier

RackPeople brænder for relationer, viden og partnerskaber – både med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvis formål er at skabe et stærkt fællesskab med selvstændige og glade medarbejdere.

Vi praktiserer personlig og nærværende support og rådgivning, og sørger for at tilpasse løsningen til kundens behov. Hverken for meget – hverken for lidt.

Viden er en vigtig del af vores DNA. Vi følger tidens tendenser, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Sidder du med et spørgsmål eller vil du gerne høre mere? Så kontakt os

Udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller blot vil sige hej 😊 Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser samme dag.