Møderumsløsninger der giver virkelighedsnære online møder

Vi giver dig en møderumsløsning, der bygger bro mellem deltagere der arbejder hjemmefra, er på kontoret eller deltager eksternt.

Vi kommer ikke udenom, at teknikken spiller en stor rolle, hvis man skal have succes med den hybride mødeoplevelse – både med hardware og software.

Derfor tilbyder vi en cocktail af den rette hardware og Microsoft Teams software, som kombineret giver dig et moderne, digitalt konferencerum, der får dig til at fremstå professionel overfor deltagerne.

Vi skaber mødelokaler ud fra behov

For få år siden kostede en god løsning det samme som et nybygget sommerhus i Tisvildeleje – i dag kan du få en løsning, der er meget bedre, til en brøkdel af prisen.

Uanset om du har behov for en lille, agil løsning til dit hygge-møderum eller om du leder efter en praleløsning til dit bestyrelseslokale, har vi kompetencerne til at rådgive, indkøbe, implementere og efterfølgende supportere og drifte det for dig.

Vi afdækker dit behov i tæt samarbejde med dig, og præsentere dig for forskellige størrelser og løsninger, så du kan træffe en velinformeret beslutning.

Microsoft Teams online møderum

Et godt møde kræver et godt kommunikationsværktøj – og det er her, Microsoft Teams kommer ind i billedet.

Helt lavpraktisk er det platformen, der bærer dit online møde – både afholdelsen og koordineringen.

Ved hybride møder huser Teams bl.a. et whiteboard til samarbejde og optagelse af indholdet, så samarbejdet på tværs ikke rammer nogle barrierer.

Ved fysiske møder styrker integrationen med Teams koordineringen af møderne. Det er nemt og enkelt at booke et mødelokale, og Teams mødet er automatisk linket i mødeindkaldelsen, så det hele er forbundet.

Derudover er det også muligt både at afholde en livebegivenhed og et webinar i Teams.

Vil du have flere informationer?