HiT-kassen: Vores værktøjer der bliver til din gode brugeroplevelse

Vi har skabt HiT-kassen til IT-nørden, der gerne vil fordybe sig i de løsninger og teknologier, vi bruger, når du outsourcer din IT-afdeling til os.

HiT er bygget ud fra Microsofts 365 platform og dertilhørende supportfunktioner, vi bruger her. Vi har spædet op med eksterne samarbejdspartnere og applikationer til IT-løsningen, så du får et top sikkert IT-setup, der lever op til nutidens krav om brugervenlighed og den moderne arbejdsplads.

En god IT-oplevelse starter med en driftsvenlig udrulning

Til det bruger vi Autopilot og Intune.

Autopilot er en cloud-baseret tjeneste, der giver en smidig udrulning, nulstilling og genanvendelse af enheder. Det gør out-of-the-box oplevelsen god, og brugeren er up and running med et par få klik.
Læs mere om autopilot her

 

Med Intune har vi et cloud-baseret end point management system i M365, som bruges til at administrere brugeradgange og til at simplificere app- og enhedsadministration på tværs af enheder.
Læs mere om Intune her

Moderne digitale arbejdsredskaber højner produktiviteten og gør hverdagen mere smidig

HiT er bygget op omkring Microsoft 365, som er en cloudbaseret produktivitetsplatform. M365 indeholder alle de programmer, du bruger i din hverdag: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Power apps, SharePoint og mange flere!
Læs mere om M365 her

 

Det helt store produktivitets- og kommunikationsværktøj Microsoft leverer er Teams. Her samles opkald, chat, møder, fildeling, projektplanlægning og meget mere ét sted.
Læs mere om Microsoft Teams her

IT-sikkerhed

Det spænder bredt – lige fra backup og disasaster recovery, en god sikkerhedsstrategi til afprøvning af indgangsvinkler.

Vi drysser vores sikkerhedspakke ned over alle jeres digitale arbejdsredskaber, og den består af Microsoft Defender, Secure Score, Lighthouse og Compliance Score. Det er et sikkerhedsfundament, der beskytter din IT ud fra et 360 graders perspektiv.

For at sikre vores kunder bedst muligt mod ubudne gæster, opstiller vi selvfølgelig også en god firewall. Her bruger vi Fortinet og Unify.

Som tillæg til sikkerhedsfundamentet tilbyder vi Attack Service Monitoring, som afprøver jeres digitale indgangsvinkler med hacker-brillerne på.

IT-sikkerhed starter hos brugerne

Brugerne er ens største sikkerhedshul, og derfor kan man med fordel implementere diverse governance og compliance værktøjer, der mindsker dine brugeres menneskelige fejl.

Manglende opdateringer af applikationer er den perfekte indgang til forretningskritisk data – derfor bruger vi Scappman, som gør patch management til en god brugeroplevelse for modtageren.

Det er også vigtigt, at brugerne ikke bare kan installere alt, hvad hjertet begærer – for man kan nemt blive snydt. For at komme det til livs bruger vi Admin By Request, som giver dig kontrollen tilbage samtidig med, at brugerne stadig føler sig frie.

Governance, compliance og sikkerhedspolitikker

For at stoppe ukontrolleret vækst, have overblik over gæsteadgange og god struktur, bruger vi Teams Manager, som giver dig muligheden for at overholde governance politikker i MS Teams.

Det kan også være fordelagtigt at have et overblik over, hvilke filer, der er blevet delt med hvem og i hvor lang tid – så din data ikke ender i forkerte hænder – til det bruger vi Tricent.

Vi kan også skabe et sikkert og krypteret rum til e-mails, der indeholder personlige og følsomme data med ShareSimple.

IT-support

Et kerneelement i HiT er vores personlige og nærværende support. Vi har en oprigtig interesse for vores kunders problemstillinger, og ingen problemer er for små til, at vi tager dem seriøst.

Basen for en IT-løsning er hosting, cloud og netværk

Uden en solid strategi for IT-infrastruktur, får man ikke en holdbar og stabil løsning.

Vi tilbyder hosting via eget datacenter og Microsoft Azure. Herudover kan vi også supportere en hybrid løsning, hvis det er der, behovet er.

Overvågning af IT-basen er essentielt, så du får tårnhøj oppetid og et højt niveau af IT-sikkerhed. Til overvågning bruger vi Zabbix.