Microsoft Teams er jeres online møderum – og meget mere end det

Det havde da været smart, hvis jeg lige kunne få afklaret den her pris og produktkonfiguration med vores sælger, Anne Marie, som sidder i toget på vej til kundemøde, og vores produktansvarlige, Torben, som har en hjemmearbejdsdag – så jeg kunne få tilbuddet afsted i dag. Hmmm… det er nok lige så hurtigt at vente til i morgen, når de begge er på kontoret igen og kan se på det…

Nogle gange er det ikke opgaverne, der tager tiden. Så er det tiden, der overtager opgaverne – når ubesvarede telefonopkald, evig mailkorrespondance og vedhæftede dokumenter i 7 forskellige versioner gør arbejdet besværligt og trækker det hele i langdrag.

Det ku’ være rart at have ét sted online at samarbejde om tingene.

Teams gør det nemt at kommunikere og samarbejde online

Microsoft Teams er en kommunikations- og samarbejdsplatform, som gør det nemt at arbejde sammen online. Teams er uden tvivl en afgørende platform for virksomheder, som vil sikre optimale samarbejdsvilkår for sine medarbejdere.

Teams understøtter den moderne arbejdsplads og den måde, vi arbejder på – hvor vi i stigende grad arbejder i teams eller projektgrupper. I Teams kan man hurtigt og nemt oprette og nedlægge arbejdsgrupper og projekter. Teams understøtter kommunikationen og et effektivt og dynamisk samarbejde i gruppen, hvor medlemmerne ikke nødvendigvis sidder på en kontorstol ved siden af hinanden.

Microsoft Teams er skabt til samarbejde – internt og eksternt

Microsoft Teams passer perfekt til vores agile og dynamiske måde at arbejde og samarbejde på: Sæt folk sammen i en gruppe i Teams, hvis de har behov for heftig mødeaktivitet i forbindelse med en opgave eller et projekt – projektet kan komme op at flyve på fem minutter og blive lukket ned igen, når det er færdigt.

Teams effektiviserer den interne kommunikation i virksomheden – og i jeres projekter, i jeres afdelinger, i hver division… eller hvordan I nu end arbejder sammen på kryds og tværs i forskellige sammenhænge og om forskellige opgaver og projekter. Hvis jeres kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere kører Teams, så er det lige så nemt og fleksibelt at kommunikere og samarbejde med dem som internt.

Microsoft Teams er en del af Office 365

Microsoft Teams er en del af Office 365 og giver teammedlemmer mulighed for at dele dokumenter, data, filer og opgaver – også selv om man sidder geografisk spredt, eller nogen arbejder på pc og andre arbejder via mobiltelefonen på farten.

Derudover kan Teams praktisk talt alt det, vi har lært at værdsætte i Skype for Business: chat, presence, telefoni og onlinemøder. Teams gør det bare i mange situationer bedre og mere flydende, fordi det hele er tæt integreret med resten af Office 365 og alle de apps og løsninger, som vi i forvejen anvender.

Teams byder bl.a. på

 • null

  Planner

  Planner er teamets planlægningsværktøj. Hold styr på jeres opgaver og fremdrift. Få hurtigt overblik over forsinkede opgaver og overbelastede ressourcer i teamet.

 • null

  OneDrive

  OneDrive fildeling, som giver alle i Teamet adgang til de samme dokumenter uanset, hvor de er, og hvilket device de er på

 • null

  Sharepoint

  SharePoint fildeling og teamsites, forbind til en hvilken som helst SharePoint dokument mappe og Teamsites

 • null

  PowerApps

  PowerApps, som giver jer mulighed for at lave jeres egne apps vha en peg og klik tilgang​

 • null

  Chat m.m

  Chat, video, onlinemøder og telefoni i teamet med eksterne og private samtaler. (De samme features, som du måske kender fra Skype for Business.)​

 • null

  3. part app

  Mulighed for at forbinde med 3. parts apps såsom Evernote, Hootsuite, Github, Zendesk, Surveymonkey og mange flere

Vil du have flere informationer?

Hent vores onepager om Microsoft Teams Telefoni her