Hvem ringer? LookUp App giver viden på forhånd

Når telefonen ringer, er det rart at vide, hvem der er i den anden ende af røret. På den måde er medarbejderen i kundeservice klædt på til at levere en professionel service.

Med Skype for Business LookUp App kan I give en hurtigere og mere professionel betjening af jeres kunder med de rette oplysninger. Når telefonen ringer, aflæser app’en det indgående nummer. Derefter slås nummeret op i jeres database, og LookUp App’en viser kundens oplysninger på skærmen, så medarbejderen har de præcise oplysninger ved hånden, og er klar til at levere en professionel service

Hurtig og præcis kundeservice

Tests viser, at LookUp App’en gør den telefoniske kundebetjening hurtigere og mere præcis. Når I har en optimal udnyttelse af jeres data, kan I spare op til 60 sekunder pr. opkald.

LookUp App’en konfigureres med et tilpasset display, der er matchet mod jeres virksomheds behov. Det giver jeres medarbejdere et forbedret overblik og dermed et overskud til en personlig kundebetjening.

App’en kan forbindes til det system, I anvender. I de fleste tilfælde opsætter vi app’en til Microsoft CRM, SharePoint, Dynamics365, SAP, Navision, andre ERP-løsninger, Timelog og andre CRM systemer.

Fordele ved Webconnect

  • Bedre og hurtigere kundeservice

  • Integrer med andre systemer

  • Spar op til 60 sekunder pr. opkald

  • Reduceret fejlmargin

  • Optimal udnyttelse af eksisterende kundedata

Vil du have flere informationer?

Hent vores onepager om LookUp App her