Skype for Business binder virksomheden sammen

Microsoft 365 indeholder Skype for Business, som samler alle dine kommunikationskanaler i ét brugervenligt produkt til chatsamtaler, tale- og videosamtaler og Skype-møder.

Uanset om du ringer, deltager i et videomøde, telefonmøde, modtager opkald, deler filer, skærmdeler eller chatter med kollegaer og kunder, så foregår det i samme genkendelige Microsoft-program.

Næsten al funktionalitet i Skype for Business er i dag integreret i Teams. Hvis I i jeres virksomhed har eller forventer at få samarbejds- og kommunikationsbehov, der rækker bredere end til bare at holde et videomøde af og til, så kan det være relevant at tage et nærmere kig på mulighederne i Teams.

Vi skal skynde os at tilføje, at du godt kan køre jeres telefoniløsning på Skype for Business og samtidig samarbejde via Teams!

Få mere ud af Skype for Business

Skype for Business er et modent produkt, som vi gennem årene har udviklet nogle tillægsprodukter til:

Infoboard
Møderumsløsning
Webconnect
LookUp App

Hvad sker der med Skype for Business?

Måske har du længe brugt Skype for Business og undrer dig over, at alle nu lader til at tale om Teams i stedet for Skype for Business? Microsoft er stille og roligt i gang med at udfase Skype for Business til fordel for Teams som professionel online-løsning til møder. Udfasningen kommer dog til at ske over en årrække, så ingen Skype for Business-brugere bliver ladt i stikken.

Kører I Skype for Business med integreret telefoni, så lad os se på jeres behov og sammen vurdere, om og hvordan det bedst kan svare sig for jer at skifte fra Skype for Business til Teams.

Vil du have flere informationer?

Cloud Voice Præsentation

Download vores Cloud Voice præsentation i PDF format, og få overblikket over dine muligheder

Cloud Voice OnePager

Download vores Cloud Voice onepager i PDF format, og læs mere om vores Cloud Voice pakke