Er du vores næste kollega?

Det er vores vision, at RackPeople ses som det naturlige første valg for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, gennem et gensidigt fokus på udvikling af respektive interesser samt fastholdelse af relationen.

Vores filosofi er, at glade og tilfredse medarbejdere skaber glade og tilfredse kunder. Vi arbejder både med ansatte og kunder på at skabe langvarige partnerskaber, hvilket erfaringsmæssigt bidrager positivt til både vores kunders og vores egen virksomheds positive udvikling.

Hvordan er det at arbejde hos RackPeople?

Det er meget nemt at falde til hos RackPeople, og der er altid en let stemning. Jeg læser til datatekniker og er løbende i praktik på uddannelsen. Jeg hørte om RackPeople gennem en bekendt, der talte godt om arbejdspladsen og sine kollegaer. Inden jeg søgte praktikpladsen, spurgte jeg, om jeg måtte komme ud at se virksomheden, og der mødte jeg Lasse (direktøren, red.), som fortalte om arbejdsopgaverne.

RackPeople har en flad struktur, og jeg får lov til at tage ansvar for mit arbejde. Derfor er jeg sikker på, at jeg lærer mere, end hvis jeg havde været i praktik i et stort firma.

Hér er en god stemning, og den rummelige atmosfære gør, at jeg ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis jeg har brug for det. Jeg sidder i den tekniske afdeling, en lidt drenget afdeling, hvor vi er gode til jokes, og det gør RackPeople til et sted, hvor man udvikler sig fagligt i godt selskab.

Jakob Wensien-Jegsen, Datatekniker lærling

Ledige stillinger

Vil du være en del af vores team?

Vi er altid på udkig efter nye talenter og kompetente kollegaer, som kan gøre en forskel fagligt og socialt. Er det dig? Så send os en uopfordret ansøgning