Om RackPeople

RackPeople tager forretningen med til en forandring, og er med dig hele vejen fra de første tanker og længe efter i har taget løsningerne i brug. Vi har en holistisk tilgang med 360 graders perspektiv på It-projekter og de forandringer, som de medfører. Vi forstår sammenhængen med den øvrige IT-infrastruktur og påvirkningen af organisationen.

Vi ved, at valget af nye IT-løsninger, og nye måder at arbejde på, kan have stor betydning for organisationen, kulturen og strukturen. Derfor er Digital Transformation fundamentet for vores leverancer, uanset hvilket teknologi ben vi befinder os i.

Vores teknologifokus er koncentreret omkring Microsofts platform, hvor vi står på to ben:

Kommunikation og Samarbejde med fokus på Skype for Businessstyle
RackPeople er eksperter i Microsofts Intelligent Communications platform. Vi laver stærke kommunikations- og samarbejdsløsninger på hele Office 365 platformen, og vores konsulenter er alle certificerede i Office 365.

Vi er landets førende Skype for Business hus. Vores Skype for Business kompetencer strækker sig fra udrulning, konfiguration, opsætning, rådgivning og udvikling og alt derimellem. Vi udfordrer til stadighed platformen og tænker ud af boksen, når jeres udfordringer skal løses.

Sikkerhed og Compliance med fokus på sikker drift
Vi ser, at sikkerhed og compliance har øget fokus i mange organisationer, samtidig er produktivitetskravet stigende. Det kan virke overvældende at overskue og holde sig opdateret på nye trusler, og sikre sig, at alle foranstaltninger er up-to-date.

Vi leverer fleksible, mobile og holistiske løsninger, der sørger for, at i er sikre, men stadig kan arbejde smidigt og uden hindringer. Det gør vi med et fokus på sikker drift og med udgangspunkt i Office 365, Windows 10, Azure, Enterprise Mobility Suite og Identity & Access Management værktøjer.

Vi leverer og supporterer den infrastruktur, der passer til din forretning. Fra rene cloudløsninger i Azure, over moderne outsourcing i Cloud hybrid miljøer eller hosted i vores datacenter til on-premise løsninger hos dig selv. Det vigtigste for os er at finde den løsning, der passer til dig med fremtiden for øje

Microsoft Guldpartner

RackPeople er Microsoft Guld partner inden for Communications og Cloud Productivity. Det betyder, at du kan være sikker på, at når du vælger RackPeople som din Microsoft partner, bliver din installation og udrulning gennemført i overensstemmelse med Microsofts anbefalinger for best practice og af certificerede konsulenter.

DCC_logo_retangulaer_positiv
Gazelle-500x383@2x (1)

Vision

Det er vores vision, at RackPeople ses som det naturlige første valg for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, gennem et gensidigt fokus på udvikling af respektive interesser samt fastholdelse af relationen.

RackPeople er lig med fordele for alle. RackPeople er værdiskabende i alle henseender, ved at være nytænkende, med på “beatet” og pragmatisk. Vi sætter os i kundens sted og tilpasser os, dog uden at gå på kompromis med vores værdier, kultur og metoder.

Mission

Hos RackPeople er vores entydige mål at give succesoplevelser. Vi ser på vores kunders IT-område i et forretningsmæssigt perspektiv og forandrer for at forbedre vores kunders konkurrenceevne.

Værdier

Hos RackPeople er det enkelte menneske og fællesskabet med andre i centrum. Vores filosofi er, at glade og tilfredse medarbejdere skaber glade og tilfredse kunder. Vi arbejder både med ansatte og kunder på at skabe langvarige partnerskaber, hvilket erfaringsmæssigt bidrager positivt til både vores kunders og vores egen virksomheds positive udvikling.