Hvad er Microsoft 365, og hvorfor er det smart?

Microsoft 365 er det samme som den Office-pakke med programmer (Word, Excel, PowerPoint og så videre), som du allerede kender og bruger hver dag. Men Microsoft 365 er meget mere end det. Microsoft 365 indeholder flere programmer og byder på flere muligheder end den velkendte Office-pakke.

Samler alle de værktøjer og apps du har brug for ét sted
Microsoft 365 samler alle dine hverdagsværktøjer ét sted, så du nemt og effektivt kan få dine arbejdsopgaver fra hånden. Programmerne er i øvrigt altid opdateret og klar til brug, det foregår automatisk.

Gør det nemt at kommunikere og samarbejde
Microsoft 365 indeholder også en række værktøjer, som gør det nemt at samarbejde og kommunikere, både med kolleger og andre samarbejdspartnere.

Microsoft 365 er en cloud-løsning – og det er en kæmpe fordel!

Microsoft 365 er en cloud-løsning, placeret i skyen. I modsætning til Office-pakken, der er installeret på din pc, har det den kæmpe fordel, at du kan få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder, og at du kan arbejde fra lige præcis den enhed – pc, mac, mobiltelefon eller tablet – der passer dig i situationen.

Det betyder, at du altid har dine dokumenter, e-mails, kalender, kontakter og teamwebsteder med dig. Dine indstillinger følger dig også, så dine filer er opdateret og klar til, at du fortsætter, hvor du slap, uanset hvilken enhed du bruger.

Sagt på IT’sk, så er Microsoft 365 en produktivitets- og samarbejdsplatform, som samler alle de kendte værktøjer som Excel, Word og PowerPoint med en masse værktøjer som Teams, OneDrive, Yammer, Power BI og flere.

Det er nemt at komme i gang med Microsoft 365 – måske opdager I det ikke engang

Det behøver ikke altid at være svært med nye værktøjer. Med Microsoft 365 kan dine medarbejdere fortsætte med at bruge de samme værktøjer og apps, som de er vant til, men suppleret med en masse nye og nyttige funktioner.

Det er også nemt og intuitivt at komme i gang med at kommunikere og arbejde sammen med andre i Microsoft 365, for det foregår på mange måder akkurat som vi kender det fra vores private brug af IT. (Og alt det der med, at I nu skal til at køre i skyen er faktisk ikke noget, som jeres medarbejdere ’opdager’ og skal forholde sig til undervejs.)

Hvad koster Office 365?

Værdi betyder noget. Office 365 minimerer dine startomkostninger, og du behøver ikke at tænke på hardwareomkostninger og softwareopgraderinger. Du får IT på højt niveau til en brøkdel af, hvad det ville koste at drive det selv.

Vil du have flere informationer?

Microsoft 365 hos RackPeople Præsentation

Download vores Microsoft 365 præsentation i PDF format, og få overblikket over dine muligheder

Microsoft 365 implementeringspakke OnePager

Download vores Microsoft 365 implementeringspakke onepager i PDF format, og læs mere