Samler alle dine værktøjer

Office 365 samler alle dine hverdagsværktøjer i ét brugervenligt produkt.

Office 365 er en produktivitets- og samarbejdsplatform, som samler værktøjer som Excel, Word og PowerPoint og mere med de nye som OneDrive, Yammer, Teams, Power BI og mere.

Hvorfor vælge RackPeople

RackPeople har et indgående kendskab til alle aspekter af Office 365, sammenhængen med den øvrige IT-infrastruktur og påvirkningen af organisationen.

RackPeople ved at valget af Office 365, og de nye måder at (sam)arbejde kan have stor betydning for organisationen, kulturen og strukturen.

Det kan virke overvældende, og der kan opleves modstand imod forandringen. Derfor har vi en holistisk 360 graders tilgang til IT-projekter og de forandringer
de medfører

Værktøjet til din moderne arbejdsplads

Måden vi arbejder på, og arbejder sammen på forandrer sig, og den forandrer sig hurtigt. Dine medarbejdere stiller stigende krav til deres IT værktøjer, og tilgængeligheden af dem, uanset hvor de sidder. Slut er tiden, hvor vi kun arbejder fra vores fastekontorplads fra 8-16. Vi arbejder i stigende grad agilt, fleksibelt og dynamisk, og hvorfra vi nu end kan komme på nettet, og det stiller krav til de værktøjer vi har tilrådighed.

Har I de rette værktøjer til rådighed?

Det Office som du kender

Office 365 er det samme Office, som du allerede kender og bruger hver dag. Men det er mere end det. Eftersom Office 365 er placeret i skyen, kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder – pc, Mac og tablet – og de er altid opdateret. Det samme gælder opdateringer af funktioner – dem får du automatisk.

Pc, Mac, tablet, telefon. Du skal kunne arbejde på forskellige enheder, uanset hvor du er, og have en ensartet, problemfri og hurtig oplevelse undervejs. Skift til Office 365. Uanset hvilken enhed du arbejder på, giver Office 365 dig adgang til alt det, du har brug for: Både dokumenter, e-mail, kalendere, kontakter og teamwebsteder følger dig. Dine indstillinger følger dig også, så dine filer er opdateret og klar til, at du fortsætter, hvor du slap, uanset hvilken enhed du bruger.

Det er svært med nye værktøjer. Med Office 365 kan dine medarbejdere bruge de samme apps, som de bruger hver dag, med alle de nye funktioner, de har brug for. Gem direkte i skyen, eller begynd at arbejde sammen med andre. Lige fra de apps, de allerede kender. Intet besvær, ingen problemer.

Værdi betyder noget. Office 365 minimerer dine startomkostninger, og du behøver ikke at tænke på hardwareomkostninger og softwareopgraderinger. Du får it på højt niveau til en brøkdel af, hvad det ville koste at drive det selv.

Øg værdien af din løsning

Med tillægsprodukter får du mere ud af din løsning. Øger værdien og brugen

Office 365 hos RackPeople Præsentation

Download vores Office 365 præsentation i PDF format, og få overblikket over dine muligheder

Vil du have flere informationer?

Office 365 implementeringspakke OnePager

Download vores Office 365 implementeringspakke onepager i PDF format, og læs mere