Teams Connect – telefoni integreret med Microsoft Teams

Sammen med telefonselskabet 3 samler vi alle din virksomheds kommunikationskanaler i ét. Det betyder mere effektiv kommunikation mellem medarbejdere og med kunder, mindre spildtid og mere fleksibilitet – løsningen hedder Teams Connect og er 3’s telefoni integreret med Microsoft Teams.

I pakken får du:

  • Telefoni i Microsoft Teams
  • 3Kontakt (byg kontaktcenter, intelligente ringegrupper og reception ovenpå Teams)
  • Ring gratis til 73 lande via 3Like home
  • Ét varenummer én pris – Teams Connect er all inclusive
3 Business logo

Hvorfor koble telefoni og Teams sammen?

Vi kommunikerer, samarbejder og deler informationer allerede på et væld af platforme som fx Teams, hvor vi kan dele filer, sende mails, chatte og holde onlinemøder på kryds og tværs.

Og så er der telefonen. Den er uundværlig i vores daglige arbejde – men på trods af det, så kan vi kun anvende telefoni fuldstændig isoleret fra vores andre kommunikationskanaler. Det betyder i praksis, at enten holder vi mødet på Teams eller også ringer vi sammen og holder mødet på telefonen. Det ville da være smart, hvis man kunne gøre begge dele, på samme platform.

En telefoniløsning, der er ligeglad med, hvor du er

Når du kobler telefoni sammen med Teams i form af 3 Connect, kan du direkte gennem Teams ringe til og fra alle enheder – fx mobiltelefoner og pc’er – uanset om modtageren har Teams eller ej. Du kan desuden ringe Teams-Teams til og fra 66 lande verden over, uden at det koster ekstra.

Med 3 Connect er det nemt og effektivt at arbejde og samarbejde, uanset hvor du befinder dig, og hvilken enhed du har adgang til. Med en telefoniløsning i Teams kan du lade alle dine opkald foregå her, og både ringe og modtage opkald fra kolleger og eksterne kontakter.

Helt som du kender det fra almindelige telefonsystemer

3 Connect byder på de samme, avancerede funktioner, som du kender fra almindelige telefonsystemer, fx velkomsthilsen, omstillingsbord og køfunktion.

Før et opkald stilles igennem til jeres brugere, dirigeres det gennem telefoniløsningen, der fx afgør om kaldet skal lægges i kø, om der skal gives valgmuligheder, eller om virksomheden har lukket på grund af ferie eller helligdage

Vil du have et sneak peek på fremtidens telefoniløsning

Er du nysgerrig på, hvordan det fungerer i praksis, når vi kombinerer telefoni med Microsoft Teams? Vi giver gerne en gratis online demo, hvor vi gennemgår, de funktioner der er særligt interessante i 3 Connect-løsningen. Her kan vi også komme ind på specifikke behov i din virksomhed.

Tag fat I os i dag på telefon 7070 1111, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig.