Videokonference til en professionel og brugervenlig møderumsløsning

Kender du til bøvl, tidsspilde og frustrationer, når du skal booke videomøder i jeres konferencerum? Og fornemmelse af at sidde i et teknikrum spækket med kabler og gammelt video-hardware, når først mødet er i gang, mens du – og de andre mødedeltagere – kæmper med at få billede på skærmen på væggen og lyd på ’skildpadden’ på bordet?

Hvis online-møder skal fungere, skal totaloplevelsen være i orden – og det kræver den rigtige hardware og den rigtige software. Ingen gider hakkende video og lyden af klikkende kuglepenne – og det skal være nemt og intuitivt at betjene udstyret.

Mødelokaleløsninger er centralnervesystemet for det gode onlinemøde

Markedet for møderumsløsninger er i rivende udvikling. For få år siden kostede en god løsning det samme som et nybygget sommerhus i Tisvildeleje – i dag kan man få løsninger som er mange gange bedre, til en brøkdel af prisen.

Uanset om du har behov for en lille, agil løsning til dit hygge-møderum eller leder efter en praleløsning til dit bestyrelseslokale, så har vi kompetencerne til at rådgive, indkøbe, implementere og efterfølgende supportere og drifte for dig.

Vi sørger altid for, at du kender dine muligheder, og præsenterer dig gerne for flere forskellige løsninger, baseret på Skype eller Teams, så du kan træffe en velinformeret beslutning.

Vil du have flere informationer?

Hent vores onepager om Hello™ møderumsløsning