Hverdags-IT på abonnement er enkelt, effektivt… og det virker!

Ved du, om der er blevet ændret noget i vores opsætning – jeg ku’ ikke få adgang til vores Wifi i går aftes?
For hulan da! Nu kan jeg ikke komme på min mail, og jeg SKAL ha’ det her tilbud ud af døren i dag! Kan du komme på? Har du også bøvl med at stille telefonen om? Jeg fik smidt en kunde af i går, da han ringede til os…

Vi kender alle til de daglige frustrationer over IT og telefonsystemer, der bare ikke altid virker, som det skal – og, ikke mindst, som det plejer! Det går ud over rutinerne og arbejdsrytmen, og stjæler effektivitet og arbejdsglæde.

Jeres IT-arbejdsplads og telefoni skal bare virke – hver gang og hele tiden!

Hverdags-IT er ligesom rengøring: Hvis det fungerer, er der ingen, der lægger mærke til det. Og det er også sådan, det bør være. Du får hverken flere kunder i butikken eller gladere medarbejdere ved selv at gå og bruge tid på jeres IT-arbejdspladser. Det ville jo svare til, at du gerne ville ha’ din egen vindmølle i baghaven for at være sikker på at få den bedste strøm, hele tiden!

Vi gi’r dig professionel og nærværende hverdags-IT og telefoni, der fungerer – uden at du skal bruge krudt på det og forholde dig til opgaven.

Så enkelt er Hverdags-IT

Vi varetager alt praktikken omkring opsætning, drift og support af en samlet IT-løsning, så virksomheder ikke skal bruge tid på det! 

Hverdags-IT på abonnement er en 360 graders løsning, der sikrer et forudsigeligt IT-budget, så langt øjet rækker, og som er garant for en hverdag, hvor løbende, digital transformation giver dig et spark i den rigtige retning frem for et gok i nødden.

Hverdags-IT er:

  • Økonomisk forudsigelig: Styr på teknologi-gæld og IT-budget
  • Automatisk og strømlinet: Dine IT-medarbejdere bruger tiden på værdiskabende opgaver
  • Datasikkerhed: Forebyg hackerangreb og få styr på fundamentet for GDPR

Hvilke services er med i Hverdags-IT?

Hverdags-IT er en samlet løsning, som binder jeres basis-IT sammen i en gennemskuelig og praktisk servicemodel. Hverdags-IT er baseret på Microsoft cloud med Microsoft 365, Office 365 og Microsofts sikkerheds-suite og omfatter følgende produkter:
  • Microsoft licenser og licensrådgivning

  • Brugersupport

  • Infrastruktur og vedligehold

  • Kommunikationsløsninger inkl. erhvervstelefoni

  • Løbende rådgivning og statusmøder

  • Hardware (pc, mobil og tablets)

Hverdags-IT er Modern Workplace

I forbindelse med Microsoft 365 taler man ofte om Modern Workplace – eller på dansk den moderne arbejdsplads. Modern Workplace er lidt af en spøjs og fluffy betegnelse, hvis du spørger os, og samtidig lyder det som noget vældigt fancy noget med masser af Bling, som vi alle sammen bør falde på halen over. Men prøv at udskifte ordet ’moderne’ med ’tidssvarende’ – så giver det hele straks mere mening, synes vi.

De fleste af os arbejder ikke længere fra vores faste kontorplads fra 8-16. Vi arbejder og samarbejder mobilt – hjemmefra, i toget, på kundemøder – hvor vi har brug for adgang til akkurat de samme IT-værktøjer, programmer og data, som når vi sidder på kontoret, og vi arbejder på alle tider af døgnet. Det stiller krav til de IT-værktøjer, vi har til rådighed. Tænk fx på vores arbejdsbehov i corona-foråret…

Det er derfor, vi har valgt at kalde Modern Workplace for Hverdags-IT. Hverdags-IT handler nemlig i bund og grund om, at vi som medarbejdere har en tidssvarende IT-arbejdsplads (pc, mac, mobiltelefon, tablet), der passer til den måde, vi arbejder på. Uden en masse tomme floskler. Og uden en masse dikkedar.

Office

Så nemt er det at komme i gang!

Vi varetager al praktikken omkring opsætning, drift og support af en samlet Hverdags-IT-løsning, så du ikke skal bruge tid på det! Vi har en nøje tilrettelagt og gennemprøvet proces for, hvordan vi løfter jer over på Microsofts veldrevne og sikre platform, som vores support team sørger for at supportere og vedligeholde fremadrettet.

Med Hverdags-IT på abonnement er det hurtigt for jer at få nye medarbejdere i gang og få nye løsninger implementeret – og support, fejlretning og eventuelle re-installationer klares hurtigt og smertefrit.