Hverdags-IT passer til alle – det er et HiT

Alle virksomheder har deres egne processer, arbejdsgange og måder at få tingene til at ske. På den måde er alle virksomheder unikke, ikke? Nej, det er ikke vores erfaring. I hvert fald ikke i forhold til 99% af den IT, du sidder og håndterer dagligt.

Tværtimod oplever vi, at langt de fleste virksomheder har hardware, der ligner hinanden, bruger ensartede netværksløsninger, telefoni, der skal kunne det samme, og en IT-infrastruktur, der skal fungere optimalt – hele tiden. Det er det, vi kalder ‘Hverdags-IT’ eller bare HIT, vi holder kørende for utallige virksomheder – måned efter måned.

Priser du kan skære dig på

Det gode ved, at alle skal bruge ca. det samme til hverdagens IT er, at vi har designet en strømlinet proces for det hele, som cirka alle virksomheder passer ind i. Også din! Derfor kan vi barbere et abonnement på drift af dit HIT til dig til en knivskarp månedspris – 330 kr. måned.

Og med i prisen er alt, hvad der er relevant af opsætning, ekstra IT-licenser, uddannelse af medarbejdere og efterfølgende support, hvis der er behov for det.

Kom ombord og få dit HiT

Netop fordi vi har så meget erfaring med stordrift af Hverdags-IT, har vi også strømlinet onboarding-processen. Det skal være nemt for dig at komme i gang.

Det forløber omtrent sådan her:

  1. Du giver os adgang til relevante systemer og ressourcer (Du får en liste).
  2. Vi holder et kort opstartsmøde (en halv til halvanden time er altså kort tid i den her verden).
  3. Sådan. Nu er du oppe og køre med HIT – vi har din ryg herfra.